BäDoAdAnOs kérdése:
Android vagy Windows Phone?
Figyelt kérdés
mobilt vennék de nemtudok dönteni a 2 közül
1. Android: [link]
2. [link]
Segitsetek irjatok pozitivumot meg negativumot h tudjak dönteni. (Ezeket a linkeket nem hirdetés céljábol osztottam meg hanem tényleg segitséget/tanácsot szeretnék kérni!)
2014. aug. 10. 17:07
1/17 A kérdező kommentje:
jaj az 1. 4 gb memoriás a 2. 8 bovitésre nincs pénzem.
2014. aug. 10. 17:10
2/17 anonim válasza:
Ezek közül jobban jársz a lumiával.Nem szabad olcsó androidos telefont venni.Az 55 fölöttiek már használható sebességűek de ezek nem.A lumiát vedd ezerszer gyorsabb.Nekem egyébként Sony Xperia Sp-m van androidos, és nagyon erős gyors.Szóval ha szánsz rá 60-at akkor inkább ez a lumia helyett
3/17 A kérdező kommentje:
Szánnék én rá de 40k a keretem szoval..
2014. aug. 10. 17:19
4/17 anonim válasza:
Miért milyen csomagban veszed őket ? Mert Dominóban Előfizetés nélkül a lumia 61 ezer forint
5/17 A kérdező kommentje:
Hoppá elnéztem :/ akkor marad az android
2014. aug. 10. 17:27
6/17 anonim válasza:
Ajánlhatok egyet ?
Ne szolgáltatónál vedd,mert túl vannak árazva.
Xperia L-t megkapod 50k alatt ha gyűjtesz egy kicsit,márpedig ez ár érték bajnok telefon.
Illetve Samsung galaxy Ace 3-at megkapod 50-nél kicsit kevesebbért.
Megérné még egy tízest hozzárakni. Megtérülne. Hidd el.
7/17 A kérdező kommentje:
Azok jó telók de hol vegyem meg akkor?
2014. aug. 10. 18:01
8/17 anonim válasza:
Xperia L erősebb mind a 2-nél.
Itt tudod megvenni, független 2 év garancia és 45k.
A bolt megbízhatóságáról itt olvashatsz véleményeket
10/17 anonim válasza:
nekem xperia L -em van, 43 volt előfizetéssel, 3 hónapja van, még egyszer sem fagyott, fél óra streamnézés után felmelegszik meg kicsit be is lassul (tényleg csak kicsit) de ha van valami újraindítom és jó megint:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!