Windows media center és az ncore kapcsolata?
Nincs letöltőprogramod vagy nincs hozzá társítva a .tor*rent kiterjesztésű fájl.
Amikor letöltesz egy oldalról, csak azt a kis fájlt töltöd le. Ezt beteszed a letöltőprogramba (utor*rent a legnépszerűbb), és majd ott tudod hozzáadni a letöltéshez. Ha ez megtörtént, a célmappában a gép lefoglalja a film területét és elkezdi adattal betölteni. Amikor a letöltés véget ért (aminek sebessége több dolog által van befolyásolva), akkor tudod megnyitni a filmet.
Röviden: a .tor*rent fájl még nem a film, azt ne nyisd meg a médialejátszókkal. Előbb le kell tölteni.
Ezen kívül jobb ha megtanulsz tor*rentezni, mert ha kirúgatod magad akkor nem regisztrálhatsz vissza. utor*rent.hu oldalon vannak leírások, program is.
[Komolyan: tiltott lett a tor.rent kifejezés?]
Az oldal alkotóinál én jobban írom meg az oldalt, de ez csak egy dolog. Amikor a pastebin le van tiltva, és az admin azt válaszolja, hogy azért, mert nem megfelelő tartalom és külső, akkor pedig egyszerűen sírva röhögök.
/Sebaj, nem ellenőrzik a html karaktereket visszafordítva...
torrent
Elvileg odafent az van kiírva, hogy "torren.t".
Addig nem engedte beküldeni amíg ki nem szedtem az összes "torrent" kifejezést. Azért néz ki ilyen hülyén a válasz.
Lehet a Google-t is be kellene, mert az is segít letölteni jogvédett tartalmat.
Érdekes viszont hogy a hackelés engedett, és az is hogy ilyenben segítséget adjanak.
2 napja kiírtam egy ehhez hasonló kérdést,azt meg törölte a gyakori.hu....ennyit erről.
amúgy köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!