Mi baja van ennek?

Figyelt kérdés

Mi baja van ennek??? (VirtualBox)

Már vagy nyolcszor telepítettem újra, de mindig amikor elindítom bejön az ablak és LEFAGY! DE MÉRT?? TELJESEN ÚJ A GÉP!!

(gépem:

IP (Intel Pentium) 4 CPU, 3 GHz proci

1 GB videókártya

1 TB winchester

5 GB ram (3 használható mert az egyik 2 GB-s rossz de holnap jönnek kicserélni mert örök garanciás)

+ eredeti Win 7 Ultimate 32 bit.

erre sztem nincs szükség de ideírom: DirectX verzió: 11..

Szóval nem tudom mi baja van a VB-nek... ötletek?

2014. aug. 10. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem egy teljesen új gép, max. számodra. Az 5 giga ramból szerintem csak azért 3 használható mert 32bites az op.rendszered, az 5 mellé 64bit kéne. Szerintem az a processzor nem is támogatja a VB-t.
2014. aug. 10. 13:00
 2/4 A kérdező kommentje:
jo.... mielőtt újratelepítette volna az egyik "húú de nagy informatikus" azelőtt működött rendesen? támogatta a proci meg minden? összegezzük. akkor azért nem működik rendesen a gép, mert 32 bites.. ugye?
2014. aug. 10. 13:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja igen! és még valami! Igen, értek a gépekhez, jobban mint az akiről beszéltem (aki feltelepítette a gépet), csak az meg engem néz hülyének mert még 14 vagyok!! Megmutatom neki a kommenteket és talán akkor észhez kap. kössz a válaszokat. és az utolsónak: elemezd a mondataimat....
2014. aug. 10. 16:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi h törölted az előző válaszodat. -------
2014. aug. 14. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!