Számitógép eladás előtti teendők?
Mi is az oka, hogy újra szeretnéd telepíteni?!
Egy megoldást tudok mielőtt eladod a gépet, hogy ne lehessen visszahozni se az adatokat az a R-Wipe & Clean
ezzel minden olyat letörölsz a gépről amit eddig tettél és megjegyezte, ill biztonságosan törli az üres területet is hogy visszaállító programmal se lehessen visszahozni a törölt fájlokat és visszaállítja a programok alapértelmezését pl letöltések helye. Windows beállításokhoz és egyéb beállításokhoz nem nyúl, csak olyat módosít ami a használatra következtethet.
Én ezt tartom fontosnak mielőtt eladnék egy gépet!
Viszont... Mikor eladod a gépet illik a hozzá tartozó drivereket is hozzáadni! Ha ezeket letöltöd akkor viszont már csak egy lépés az újratelepítés!
akkor végképp nem értem... Ha visszaállítod eredeti állapotába, akkor a beállításaid elvesznek (ez lenne a lényege az eredeti állapotnak)
Uninstalláld a programokat vagy nem értem...
Barátod úgy is újratelepíti, ha hért a gépekhez, ha nem akkor meg mindegy neki!
A program amit írtam előzményeket töröl, mintha még nem használtad volna a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!