Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért hibás a 64GB pendrivra...

Miért hibás a 64GB pendrivra másolt avi?

Figyelt kérdés

Vettem egy 64GB pendrive-t (noname) amit bármilyenre formázok (exFAT, FAT32, NTSF) a TotalCommanderrrel rámásolt filmek: avi, mkv némelyike használhatatlan.

Rajta van, de nem játszható le. Nem tudom behatárolni, mi okozza. Ugyanígy jártam egy nemrég vásárolt Samsung microSDHC kártyával is. A rendszer kifogástalannak látja, a tesztprogram is.A 32GB pendrive (Platinet) és a 32GB SanDisc microSDHC hibátlanul működik ugyanezekkel a fájlokkal, tehát nem a fájlokkal van a hiba. A h2testw progi jónak minősíti mindkettőt. Mi lehet a megoldás?

2014. aug. 9. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Kínai hamisítványokra jellemző, hogy csak pár gigás memóriachip van bennük, és a pendrive elektronikája ezt mutatja többnek. Ha nagyobb fájlt másolsz rá ennél, a túllógó részt el fog veszni. (Azért látszik mégis minden fájl, mert a fájlrendszer táblája - amely tárolja, melyik fájl hol van - a partíció elején található). A jól működő filmek kisebbek voltak, mint azok, amelyek nem?
2014. aug. 9. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért vesz valaki noname pendriveot? 64 gigás méretben a legcsúcsabb USB3.0 Transcendek, Kingstonok, Sandiskek is beszerezhetőek 8-10 ezer forintért, USB2-ben kevésbé márkásak meg akár fele ennyiért.
2014. aug. 9. 11:14
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
2014. aug. 9. 11:21
 4/5 A kérdező kommentje:

2-esnek: Azért veszünk, mert itthon megint emelték az árát az Artisjust indokkal. Néhány hónapja vettem 5db 32GB SanDisk TF kártyát, hibátlan a mai napig. Kintről 4200-ért itthon 8-9ezer darabja. És az ajzóban csönget vele a postás.

Egyébként köszönöm a hozzászólásokat, kicsit világosabb lett. A két TF kártya a FAKEFLASHTEST progival hibás, az OTG-s 64GB Pendrive-t jónak jelzi. Azért még leellenőrzöm mással is. Köszönöm a linket is, sokat segített.

2014. aug. 9. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor egyszerű: nem kell megfizetni az Artisjus matricát. Kínából beszerezhető az eredeti példány meg a gagyi is.
2014. aug. 9. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!