Mai nap vettem egy Alcatel one touch 316-os mobiltelefont, de nem találtam meg se a kamera beindítási, se az ébresztő óra beállítását sem, ebben szeretnék segítséget kérni, kérhetem a segítséget?
Kamerához: Menj be a menübe, ( középső gomb ) majd lapozz lefelé kettőt majd a jobb alsó sarokban lesz... itt ha megnyitottad, tudsz felvenni videót is és képeket is készíthetsz, meg ha megnyomod a jobbra vagy balra gombot akkor sok mindent be tudsz állítani felbontástól kezdve mindent, annyi még hogy a DC mód a fénykép a DV mód meg a videófelvétel ha meg nem a jobbra vagy balra gombot nyomod meg hanem a bal választógombot, ami a hívásfogadás gomb felett van, akkor ott is lesz még pár beállítás valamint nem lehet zoomolni sem videónál sem fényképnél és érdemes a tárelyet át állítani a memóriakártyára mert a teló memóriája kicsi, és nem lehet hozzáférni számítógépről valamint nem lehet áthelyezni róla a memóriakártyára
az óra beállításához, menü majd le egyet, csavar ikon majd abban telefonbeállítások abban pedig idő és dátum ebben viszont lesz 4 menüpont ahol mindent be lehet állítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!