Hol találom meg az alábbi betűtípusokat?
Garamondltc TEE,
FrankfurtGothic,
ArialCe,
H_Brush 738 BT
(Aki tud segitsen!!!)
mondjuk beírod google-ba a betütipus nevét és azt, hogy font
pl: Frankfurt Gothic font
A keresett kifejezés (h_brush 738 bt font) egyetlen dokumentumban sem található meg.---ezt kaptam a google-től---
akkor most hogyan tovább, pedig engem ez édekelne leinkább.
Nem ezt keresed?
kereséskor az alávonásokat, nagybetűket szóközöket nyugodtan mellőzheted. Írd egybe! Így: "hbrush738bt font" Úgyis kijavít, ha elgépeled.
Garamond Italic TTF (nem TTE) - vagyis true type font: [link]
Frankfurt Gothic: [link]
Arial CE minden valószínűséggel van a gépeden. Úgy hívják, hogy Arial. A CE a normál.
Csak tudnám, mi olyan nehéz ebben!
T.3:58 Először is köszönöm!
Egy személyes kérdés: korán kelő, vagy későn fekvő vagy?
A költői kérdésedre a válaszom:(Mit nem lehet ezen érteni...)Amig Te 100%-os válaszokat adsz, addig én alig érem el a hetvenet.Tartsd meg ezt a formádat a Magad és mindnyájunk örömére.
Az előző kommentemben irtam a google-től kapott választ, amit a szöveges oldalon kaptam.Meg sem fordult a fejemben a "képes" oldal.
Még annyiban kérem megtisztelő tanácsodat, hogyan tudom a "Brush 738 BT"-t használatba venni.Feltételezem ennek van hosszú ékezetű Ő-je, meg Ű-je, mert egy ujságban láttam meg ezt a tipust.Igaz ott a leit szővegben nem kellett egyiket sem használni.
Egyébként a másik három letöltési helye is érdekelne.(Csak zárójelben jegyzem meg, nálam a programban 256 betűkészlet van, aminek nagy részét -kb95 % -át nem is használom, ha tudnám, ki is törölném a feleslegeset)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!