Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol találom meg az alábbi...

Hol találom meg az alábbi betűtípusokat?

Figyelt kérdés

Garamondltc TEE,

FrankfurtGothic,

ArialCe,

H_Brush 738 BT

(Aki tud segitsen!!!)

2010. jan. 12. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:

mondjuk beírod google-ba a betütipus nevét és azt, hogy font

pl: Frankfurt Gothic font

2010. jan. 12. 21:17
 2/5 A kérdező kommentje:

A keresett kifejezés (h_brush 738 bt font) egyetlen dokumentumban sem található meg.---ezt kaptam a google-től---

akkor most hogyan tovább, pedig engem ez édekelne leinkább.

2010. jan. 12. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem ezt keresed?

[link]

kereséskor az alávonásokat, nagybetűket szóközöket nyugodtan mellőzheted. Írd egybe! Így: "hbrush738bt font" Úgyis kijavít, ha elgépeled.

Garamond Italic TTF (nem TTE) - vagyis true type font: [link]

Frankfurt Gothic: [link]

Arial CE minden valószínűséggel van a gépeden. Úgy hívják, hogy Arial. A CE a normál.

Csak tudnám, mi olyan nehéz ebben!

2010. jan. 13. 03:58
 4/5 A kérdező kommentje:

T.3:58 Először is köszönöm!

Egy személyes kérdés: korán kelő, vagy későn fekvő vagy?

A költői kérdésedre a válaszom:(Mit nem lehet ezen érteni...)Amig Te 100%-os válaszokat adsz, addig én alig érem el a hetvenet.Tartsd meg ezt a formádat a Magad és mindnyájunk örömére.

Az előző kommentemben irtam a google-től kapott választ, amit a szöveges oldalon kaptam.Meg sem fordult a fejemben a "képes" oldal.

Még annyiban kérem megtisztelő tanácsodat, hogyan tudom a "Brush 738 BT"-t használatba venni.Feltételezem ennek van hosszú ékezetű Ő-je, meg Ű-je, mert egy ujságban láttam meg ezt a tipust.Igaz ott a leit szővegben nem kellett egyiket sem használni.

Egyébként a másik három letöltési helye is érdekelne.(Csak zárójelben jegyzem meg, nálam a programban 256 betűkészlet van, aminek nagy részét -kb95 % -át nem is használom, ha tudnám, ki is törölném a feleslegeset)

2010. jan. 13. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Start / vezérlőpult / betűtípusok ,itt ki tudod törölni ami nem kell.
2010. jan. 13. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!