Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sd memóriakártya probléma...

Sd memóriakártya probléma megoldása? :/

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nekem egy olyan problémám lenne hogy pár napja meghülyült a memória kártyám a telefonomba, és csak formázni engedte mindenhol..próbáltam fényképezőbe, más telefonba, kártyaolvasóba, és csak formázni tudtam. Le is formáztam, találtam hozzá egy programot (Recuva) és minden képet vissza hozott ami a telefonomon eddig volt, tökre örültem neki, de mikor megnyitottam egy párat ki írta hogy:

1. Nincs villámnézet.

2. Nem sikerült a rajzolás

valamint vannak olyanok ahol csak félig vannak a képek, a többi része szürke. Látok is néhányat miniatűrbe de ha megnyitom kiírja a kettő közül valamelyiket némelyiknél.

Lehet ezeken a képeken még segíteni? Vagy ezeket már nem lehet megmenteni? Elég fontosak lennének..

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. aug. 5. 22:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Elhasználódott, csere.
2014. aug. 5. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!