Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS. SZombaton vettünk egy...

SOS. SZombaton vettünk egy laptopot! SZerintetek vigyem vissza?

Figyelt kérdés
Vettünk laptopot és ahogy felnyitottam a HOME billentyű ferde és ahogy megnyomtam leesett de nagy nehezen visszatettem. most meg láttom hogy az egérkonzol részénél a jobb (kattintó) mélyebben van mint a bal... szerintetetek vigyem vissza? 3 napig még viszacserélik.. :S
2014. aug. 4. 20:28
 1/4 anonim válasza:
vidd vissza,es csereljek ki. legyel bator,ez a kotelesseguk.nehogy mar a penzedert SELEJTET kapj,mikor tobb ezret kiadtal erte.nana minel hamarabb. sok sikert.felhaborito h ilyet megengednek,ez selejt munka,ne aggodj kotelesseguk kicserelni,nem par szaZ forintos dologrol van szo,ez veled lesz evekig,es ha emiatt rossz erzesed van,nem szereted majd hasznalni.
2014. aug. 4. 21:09
 2/4 anonim válasza:
ja es meg valami,ne hagyd magad.de sztem nem lesz gond,nem olyan nagy baj h emiatt ne csereljek ki.
2014. aug. 4. 21:10
 3/4 anonim válasza:
Sikerült,vagy most nem is tudsz netezni?
2014. aug. 9. 21:37
 4/4 A kérdező kommentje:
végül nem vittem vissza mert elütaztunk... de mára már a wifit igy rosszul fogja... akadozik mikor rendes akpcsolat van mert telón bejön minden
2014. aug. 11. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!