Tudtok ajánlani Notebookot? dell, acer, asus, toshiba, hp (egyedül lenovot nem szeretnék)
egyetemista lány vagyok, de nem mozgok otthonosan a számítástechnika világában.
Tudtok nekem 110-130 000 ft közötti laptopot ajánlani?
a DELL márkáról jókat olvastam, de sajnos a leírás egyéb részei (processzor száma, vagy videokártya típusa) nem sokat mond
Köszönöm!!
Miért nem szeretnél Lenovo-t? Én mindenkinek azt ajánlom, mert a tapasztalatok alapján az a legjobb :D
Az ASUS-szal nekem csak bajaim voltak, a Ttoshiba, HP meg ilyen-olyan téren elég buta.
Ha egyáltalán nem akarsz Lenovot, akkor Dell vagy Acer.
hát, igen, én is mindig ezt hallottam , de eddig kétszer befürödtem vele :)én vagyok a peches 1%
és milyen fajtát ajánlasz dellből, acerből?
Acert, Toshibát érdemes elfelejteni, hűtésük és gyenge anyaghasználatuk miatt nagyon gyorsan ipari hulladékká tudnak változni. Ebben az árszegmensben Asus és HP is felejtős. Lenovo-ból is vannak felejthető darabok, lehet pont olyanokkal találkoztál eddig. :) Valamint minden gyártónak minden termékéből lehetnek hibás példányok, ezt sem szabad elfelejteni. Én ajánlataim:
Legolcsóbb normális lehetőség (én ennél azért feljebb mennék, meg a kereted is engedi átugrani ezt): [link]
Többihez pedig jó lenne tudni, akarsz-e valami Sims vagy hasonló kisebb játékokkal játszani, vagy bőven elég, ha böngészőben futtatható bármit elvisz.
Játék nélkül (ez kék fedelű, van ezüstben is ugyanez ugyanennyiért): [link]
Minimalista játékhoz (ez is van több színben ugyanúgy): [link]
Mégegyszer, a játék nélküliség azt jelenti, hogy böngészőben futó flashes játékokkal azért elbír, csak külön telepíthetőekkel nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!