Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem megy a SA-MP -om...

Miért nem megy a SA-MP -om (San Andreas Multiplayer)?

Figyelt kérdés
Le van töltve a GTA San Andreas és a letöltésben benne volt a SA-MP is, de ha belemegyek és a keresőbe beírok valamit nem ad ki egy szervert sem, próbáltam újabb verziót letölteni, de nem tudtam "beüzemelni".És tudnátok segíteni, hogy hogy kell megcsinálni?A válaszotokat előre is köszönöm!!! :D

2014. aug. 3. 17:05
 1/4 anonim válasza:
Ha nincs crackelve a gtád vagy (ha meg vetted nem tudom mi van)ha nincs nekem az volt a gond netre föl mentem keress hozzá crack-et és próbáld a gta mappájába rakni. sa-mp.com oldalon van a legújjab sa-mp-os cliens frissítás (jelenleg 0.3z) próbáld ezeket ha ez sem megy nem tudod mi van
2014. aug. 3. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mert mikor letöltöm a crack-et kell installálni de amikor azt kell tallózni, hogy hova telepítse nem tudom hova menteni mert megkeresem a gta mappáját de semmi,és ami alapból van a telepítőben az meg nekem nem létezik.
2014. aug. 3. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem lehet sampon játszani ha nem boltokban vetted meg.ha netről szetted le akk nem lehet :(
2014. aug. 4. 11:02
 4/4 A kérdező kommentje:
:( na mindegy.Azért köszönöm!
2014. aug. 4. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!