A pendrivemról eltünt minden, és most az írja h foglalt terület 0 bájt, szabad terület 0 bájt! Ilyenkor mit kell tenni? :S
Figyelt kérdés
Sandisk 4 GB-s a pendrive, filmet akartam rátenni, 60%nál kiírta hogy a filmet nem lehet feltenni és valami hiba van, azóta a 4 GB-s pendrivem kapacitása 0 lett :D lehet ezen változtatni???? mert igazából hugimé :S2010. jan. 11. 21:18
1/5 anonim válasza:
Hát a fájlokkal nem tudom hogy tudsz-e valamit kezdeni, lényeg az h formatáld, az visszahozza a helyet!
2/5 anonim válasza:
így én is jártam minden előzmény nélkül. Get data back visszahozza az adatokat utána formázod a pendrive-t. Mást nem tudsz tenni.
3/5 A kérdező kommentje:
Fúúú az nem gáz ha eltünnek a cuccok, csak nyerjem vissza a helyet
2010. jan. 11. 21:47
5/5 anonim válasza:
Szériahiba lehet...
Én már évek ota használok egy 2 gb os kingstont gyakorlatilag miota megvettem ki se lett huzva a gép hátuljából..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!