R9 280X & intel core i5 4670k együtt mennyit fogyaszt?
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 23:55
2/7 anonim válasza:
Nekem hasonló konfigom van ( 4440-el) és egy RAIDER 500 bőven elég :)
3/7 anonim válasza:
Valaki küldjön már egy képet arról a híres 500-as raiderről mert még az fsp oldala sem ismeri.
1-es.. tápot nem össz teljesítményből ítélünk.
5/7 anonim válasza:
Ja, akkor nem te vagy az aki napi szinten ajánlja minden 3. kérdéshez? Nem szóltam, bocsi.
6/7 anonim válasza:
3.látom nagyon okos kisgyerek vagy... mutass egy olyan procit vagy vgat ami 500w-ot fogyaszt külölön.. nekem alig gyengébb konfigom van és elbírja egy 450wos táp szóval nem hiszem hogy 550w-os táp kevés lenne
7/7 anonim válasza:
Tájékozódj előbb a tápegységekkel kapcsolatban, semmi kedvem onnan elmagyarázni, hogy a ráírt teljesítmény az több ág(+3,3V, +5V stb.) közös maxát jelöli, nem feltétlen lesz ehhez közel a +12V-os ág/ágaknál az érték és azok elrendezése se mind1.
A személyeskedést meg tartsd meg magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!