Boltban vagy Origin/Steam (attol függ h mit akarok venni) éri meg jobban vásárolni?
Figyelt kérdés
És ha megveszem origin vagy steamon akkor ha letörlöm a játékot akkor ugye még megmarad??? ;)2014. aug. 1. 22:24
1/3 anonim válasza:
Játékfüggő. Blockbustereket (pl CoD vagy BF sorozat tagjait) boltban érdemes megvenni, mivel általában ott olcsóbbak (főleg megjelenés után nem sokkal). Ugyanakkor ezekben az online boltokban gyakran vannak nagy akciók, az egyéb online (de gyakran Steamen/originen aktiválható játékokat árusító) helyekkel egyetemben (pl Humble bundle, Bundlestars, Green man gaming). Steam Sale-eknél pl "fillérekért" lehet beszerezni csomó játékot.
Originen illetve Steamen a felhasználói azonosítódhoz lesznek kötve a játékok, így bármennyiszer le tudod tölteni őket, ha új gépet veszel, azon is.
2/3 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ahol olcsóbb. Ez általában a dobozosnál igaz, így dobozosan szoktam. Steamen csak nagy akciók esetén vásárolok. Mind a dobozos, mind a digitális játék a steam/origin könyvtáradban lesz tárolva. Sosem tűnik el, újratelepítésnél sem, sőt, ha másik gépre bejelentkezel, ott is tudsz játszani.
3/3 A kérdező kommentje:
Én az Formula 1-et akarom most majd megvenni steamon. És köszi mindenkiek. ;)
2014. aug. 2. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!