Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Cd galaxis-tól hogyan kell...

Cd galaxis-tól hogyan kell rendelni?

Figyelt kérdés
Ugy értem, hogy utánvétel van??? Vagy bankkártyával kell fizetni??
2014. aug. 1. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, add le a rendelést: bepakolsz a kosárba és checkoutolsz. Ha kér bankkártyaszámot, akkor azzal kell fizetni. Ha nem, akkor utánvét van.
2014. aug. 1. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
De amikor rámész a kosár tartalmának listázására rengeteg tájékoztató szöveg tárul eléd két oldalt.
2014. aug. 1. 14:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó de elötte ki kell tölteni az űrlapot és attol félek h véletlen megrendelem utánna meg zaklatni fognak telon meg e-mailben nem???
2014. aug. 1. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért zaklatnának?
2014. aug. 1. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam nem zaklatnának de felhívnának, valami kérdés miatt én meg rosszul érezném magam, hogy akkor mondom el.
2014. aug. 1. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, még mindig, mi a félelem tárgya. (De nem is kell értenem. :))

Én innen még nem rendeltem, de máshonnan igen, személyes átvétellel. Egyszer hívtak fel, amikor megérkezett a boltba a termék. Semmit nem kérdeztek, csak tájékoztattak. Olyan is volt, hogy nem tudtam felvenni, ekkor emailt küldtek és így le is volt tudva. Bementem érte, fizettem, hazahoztam.

Ha kiszállítást kérsz akkor viszont muszáj lesz szerintem kommunikálnod velük telefonon, hogy egyeztessenek veled a kiszállítás időpontjáról.

2014. aug. 1. 16:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Így már énis tettem. Így rendeltem meg a telefonom az Euronics-tól. De ez más mert házhoz jön. És csak annyit kérdeztem, hogy van-e utánvétel. De mind1 inkább megveszem origin/steam-on (kicsit drágább de jobb) ;)
2014. aug. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!