Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csak az egyik oldalon...

Miért csak az egyik oldalon játssza le a hangot a gépem?

Figyelt kérdés
A minap lett táp-és hdd csere a gépben, viszont véletlen az alaplapi kábeleket is kihúztam (bekapcsoló gomb, usb, stb...) Lehet, a hangért felelőset rossz helyre dugtam volna vissza? Csak egy helyen van JAUD1 az audio helye és oda egyféleképpen lehet csak bedugni. Hangfalakkal ugyanez a helyzet, mint az összes fülessel, tehát azoknak nincs baja. (A hangfalnak egyébként a Front Panelhez nincs is semmi köze) Próbáltam már úgyis, hogy egyszer a HD Audio, egyszer pedig az AC'97 volt bedugva, ennek mi értelme, van jelentősége? Köszi a válaszokat előre is. Legfrissebb driver van.

#egyoldalú hang #fél hang
2014. aug. 1. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen alaplapod van?
2014. aug. 1. 08:26
 2/2 anonim ***** válasza:
A driverben vagy a Vezérlőpult -> Hang -> Lejátszásban nem állítottad el a balanszt?
2014. aug. 1. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!