1Roberto1 kérdése:
Androidban, a cella készenlétet, rootolt mobillal hogy lehet megtalálni, és kinyomni?
Figyelt kérdés
sajnos a huawei ascend mate mobilommal az történt, hogy 1 sim kártyát se fogad el, és nincs térerő, de ezen kivül minden megy, és hát a cella készenlét az 80% on van és hamar lemerül a mobil, és ez csak úgy előjött valamikor:D
persze ujra raktam a mobil operációs rendszerét hátha, de akkor lehet a mobillal tőrtént valami pedig nem is ejtettem le, szóval jó lenne ha az a cellakészenlét eltünne, mert ugysincs térerő, vagy a cellakészenlét mit üzemeltet a mobilban? wifit is az irányítja? vagy csak a térerőt? azt olvastam, hogy a cella készenlét azért meríti nagyon a mobilt, mert lehet keres hálózatot, nem látom hogy keresne, de akkor emiatt meríti a mobilt? mert nincs mit keresnie, de mégis keresi?
2014. júl. 30. 20:20
1/3 anonim válasza:
A cella az akkumlátor.Ki akarid kapcsolni az akkumlátort ?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem csak, tényleg az egész akkumlátor a cellakészenlét? de akkor mitől magas, mindenre oda figyelek az androidos mobilomban, sok barátomnak megcsináltam már hogy gyors legyen a mobiljuk, szóval értek hozzá, de ehez semmi ötletem, egész nap ezzel baszakodok, forumokat nézegetek egyebek
2014. júl. 30. 20:26
3/3 A kérdező kommentje:
léci valaki srácok:(
2014. júl. 30. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!