M. S. Word programban miért jelenik meg kötőjel a mindent mutat jel bekapcsolásakor?
Hogy kicsit érthetőbb legyen csináltam egy képet, pirossal bekarikáztam az adott szavakat amiknél látszanak és a mindent mutat jel eltűnésével eltűnnek.
Próbálkoztam, és arra jutottam, hogy akkor jelenik meg, ha ott manuális elválasztást állítottál be.
Tehát ha az a szó túllógna a soron, akkor annál a "kötőjelnél" válna el.
Most megnéztem a lehetőséget, de az egész dokumentumon nincs elválasztás van beállítva :(
Egyszerűen nem tudom megfejteni mi lehet. Nem én csináltam a dokumentumot, hanem egy letöltött könyv. Szerencsére nyomtatáson nem látszik így nincs macera azzal, hogy eltüntessem, de mégis elgondolkodtató.
Ha kiveszed az elválasztást, akkor is megmaradnak azok, hogy később ne kelljen újra beállítani.
Mondom, az csak egy súgás a Wordnek, hogy "Ha el kell választani ezt a szót, akkor ezen a ponton tedd meg.".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!