Van itt köztetek mindenkilapja.hu admin, vagy valaki kapcsolatba tud lépni velük?
Figyelt kérdés
Egy mindenkilapjás weblapon találtam egy szöveget ami engem elég kínosan érint és rajta van a teljes nevem is.
Sajnos a mlap.hu-n lévő segítségkérő felületen hiába írtam nekik, nem reagálnak.
Tudja esetleg vki valamelyik admin email címét?
Vagy kapcsolatba tud vele lépni?
2014. júl. 27. 17:11
2/3 A kérdező kommentje:
A #1-es válaszoló által küldött oldalon már próbáltam nekik írni és nem reagáltak!
Azt szeretném kérdezni vki vmelyik admin SZEMÉLYES emailjét meg tudná-e írni?
2014. júl. 28. 17:19
3/3 A kérdező kommentje:
Ha admin vagy akk írj privibe és átküldöm mit és honnan kell eltávolítani :)
Ok: Írtam egy "történetet" és a tesóm az engedélyem nélkül felrakta a netre (elküldte egy mlap.hu-s adminnak), és ott van a teljes nevem is, én pedig nem akarom h a történet és a nevem ott legyenek.
Kérem, aki tud segítsen :)
2014. okt. 22. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!