Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol tudom beállitani hogy...

Skrezz kérdése:

Hol tudom beállitani hogy újra jó legyen? (Samsung Galaxy Fame)!

Figyelt kérdés
pár nappal ezelőtt leejtettem a telefonomat és berepedt a képernyő elvittem javitóba meg is csinálta a srác és azt mondta hogy az érintőképernyőt még bekell állitani vagyis most az a baj hogyha irok valami akkor a billenytüzeten megnyomom az A betüt akkor mellette érzékeli az érintést erre kérnék valami segitséget előre is köszi :)

2014. júl. 27. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen kontárhoz vitted el ezt ?
2014. júl. 27. 13:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy látszik elégé roszhoz xD
2014. júl. 27. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Itt nincs képernyőkalibrálás
2014. júl. 27. 13:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Telefonon nem lehet azt megcsinálni hogy ha rányomok a képernyő egy pontjára akkor ne 2 cm-el odébb érzékelje az érintést?
2014. júl. 27. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
EZ a képernyő rossz beszerelésére utal amugy én megkérdezném azt a szerelőt hogy hogyan kell bekalibrálni.
2014. júl. 27. 13:43
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor nem lehet megoldani? vissza kell vinnem a szerelőhöz?
2014. júl. 27. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Elviekben igen de én inkább a sasmung saját szervízébe viném(vagy ott volt ?)
2014. júl. 27. 13:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem,idegen szerelőhöz vittem el de én úgy gondoltam hogy akkor házilag nem tudom beállitani hogy jó lgyen? hanem vissza kell vinnem?
2014. júl. 27. 13:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudod és igazi szerelőhöz vidd el(sasmung) nem is gondoltam hogy ilyen embereknek van külön kpernyő modulja eekhez(minden androidos telefonnak más a kijelző modulja még ha ugyanazok is a paraméterei) de én visszavinném a ahhoz a szerelőhőz és megkérném hogy csinálja meg(persze ingyen) .
2014. júl. 27. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!