Fekete képernyő, átugorja a boot-olást, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Legalábbis úgy tűnik...Régen xp-m volt,arrol frissítettem win8-ra. Nem emlékszem , talán már régen is volt ezzel problémám,de lehet megoldódott nem tudom. Lényeg a lényeg most viszont van. A helyzet az, hogy minden tökéletesen működik betölt mindent a gép,de szeretnék frissíteni win 8.1-re. Pendrive-on van rajta,és ugye hogy onnan indítsam el, amikor beindul a számítógép nyomni kel deletet sokszor stb....Megtudnám csinálni onnantól kezdve tök simán, a probléma az, hogy amikor elindul a gép csak nagy feketeség van ,semmit nem jelez,majd olyan 2-3 perc múlva előjön a win 8 és megy a gép rendesen. Nem írja ki előtte a számítógép összetevőit stb....Ez normális? Lehet hogy hardveres probléma van?2014. júl. 27. 10:16
1/7 CspCsj válasza:
Próbáld így:
http://www.youtube.com/watch?v=XZcYbxOcPV0
(bár angol, de pozíció alapján megtalálható)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi ,sajnos windows 8.0-ám van,amin nem áll fent ez a lehetőség :/
2014. júl. 27. 18:03
3/7 CspCsj válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Sajna nincs ilyen opcióm...lehet szét kéne szedni egész gépet és mindent újra beilleszteni nem?
2014. júl. 28. 12:04
5/7 CspCsj válasza:
Már bekapcsoláskor nyomogasd a megfelelő billentyűt (általában DEL vagy F2, de gyártónként eltérhet, lehet F9 vagy F10, ESC stb.)
6/7 A kérdező kommentje:
Nyomnám csak az a tré hogy sztem érzékeli is ,mert ha sokat várok betöltődik a win 8, de addig csak feketeség és a gép zúgása...szal sztem kiírja a gép összetevőit stb..legalábbis elméletéleg de gyakorlatilag a monitoron nem jelenik meg semmi...De tudom hogy nem átugorja mert azért időt vesz igénybe hogy eljusson a win 8-hoz...olyan 2 perc biztos
2014. júl. 28. 21:07
7/7 CspCsj válasza:
Ha jól értettem, asztali géped van, húzd ki a merevlemez tápkábelét, akkor nem tud a win8 betöltődni. Majd ha így sem akar megjelenni semmi, akkor CMOS (BIOS) törlés az alaplapi elem melletti jumperekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!