Miért van az csak játékoknál hogy hangfal zug?
Figyelt kérdés
és ez azért furcsa mert csak akkor jelentkezik ha játszok.
ha zenét halgatok vagy filmet nézek estleg csak netezek akkor semmi.
viszont most hogy ki probáltam egy uj játékot amit most szedtem le... és most akkor zug csak akkor mikor mozgatom az egeret!? olcso hangfalrol van szo 3500Ft-os de hát ezt már nem tudom mire vélni (ha meg az lenne a baja hogy olcso lenne akkor folyamatosan zudna, nem?)
(Ui: még az is egy fucsa dolog ebbe a zugásban ha feljebb álitom a grafikát akkor máshogy kezd el zugni, sokkal mélyeben, viszont ha picit lejeb rakom mert nem birja a gép akkor olyan hangja van mintha egy légy repkedne körülötem.
mikor le rakom asztalra egyböl megszünik a zugás.)
elöre is köszönöm a segitséget!
2014. júl. 26. 21:49
1/3 ASzeby válasza:
Szia! UGYANEZ! Találtál megoldást? :S
2/3 ASzeby válasza:
Azt hiszem megoldottam :D kell szereznem egy DI boxot, ami a földhurkot szünteti meg. Olyan esetben alakul ki pl., ha egy stúdió hangfal számítógépre van kötve. (mind 2 nek külön tápja van, mind2 földelt és ez szól be:))
3/3 A kérdező kommentje:
uu köszönöm majd ki probálom :D
2015. szept. 27. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!