E5300 procihoz milyen videó kártyát ajánlotok játékhoz lehetőleg nem túl drágát és nem sokat fogyasztókra lennék kíváncsi?
Gépem:420w táp Model:lpk12-23
2x2gb ram 800mhz
alaplap:Asus P5kpl-Am
e5300 2,6 ghz 2x
mostani vga 1 Nvidia 9600 gt 1gb ddr2
szeretnék olyan játékokkal jó grafikával játszani mint pl :Bf3 -Bf4 cod 7 World of Tanks League of legends ,Gta4 stb ... lehetőleg 20-30 ezer között legyen a kártya a tápot ha lesz pénzem cserélni fogom a procit meg majd karácsony után szerintem egy 4 magosra minimum ! szóval én eddig ezekre a kártyákra gondoltam :
GIGABYTE Radeon R7 250X OC 2GB
MSI N650GTX OC 2GB 128bit DDR5
MSI Radeon R7 250 oc 1GB 128bit DDR5
XFX R7 260X 1GB DDR5 Core Edition
ASUS Radeon HD6670 1GB 128bit DDR5
Lényegében olyan vga-t akarok amin futnak a játékok rendesen és nem fogyaszt annyira sokat hogy még a régi táppal is működjön amíg nem lesz pénzem újra :)
nekem eddig ez tetszett a legjobban az ára nagyon magas de részletfizetésre hát nem tudom .. 250 ezerért néztem először arra apum azt mondta hogy ezt én se gondoltam komolyan szóval ilyen 100-180 között próbálok rakosgatni nézelődni .... de bf4 et futtatni akarok rajta azt biztos .
meg az újabb játékokat is bírja habár Foci-Suli mellett nem lesz annyi időm játszani de akarok 1 normális gépet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!