Miért nem szól rendesen a mikrofonom?
Figyelt kérdés
Vettem egy vadiúj, jóféle mikrofont, de miután bekapcsolom, és beszélgetni kezdek egy partneremmel, fél perc után elnémul. Jó helyre van bedugva, és nincs lenémítva. Viszont azt vettem észre, hogy ahol be lehet állítani a hangerősséget, mindig vissza-vissza állítódik az, hogy le van némítva a mikrofon. Segítsetek!2010. jan. 10. 10:06
1/1 anonim válasza:
Lehet hogy 2db vagy több hangkezelő van a gépen és ezek zavarják egymást pl nekem van az alap windows os meg még 2db egyéb hangkezelő ellenőrizted ha több van minden megfelelőre van állítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!