Milyen routert javasoltok? TP-LINK vagy DS-LINK jó lenne ehhez?
Szeretnék otthon a telefonommal internetezni, de a routernek, amit kaptunk a T-től, nincs antennája. Ezért gondoltam arra, hogy beszerzek egy antennásat.
Árban 5000 körülire gondoltam, és szerintem elég lenne az 1 antennás.
TP-Link mindenképp!
A DS-Link max ajtótámasztónak jó. Túlságosan új a piacon, bugosak a routerei, és gyakorlatilag 0 a terméktámogatás hozzá, még angol nyelven se.
A TP-link a D-Link szar koppintása, a DS-link pedig a TP-link még szarabb koppintása.
D-Linket vegyél, a többi gagyi.
Amúgy T-nél a Cisco EPC3925-tb adnak, annak van wifije.
Érdemes még megemlíteni az Asus RT-N12 D1 -t, ugyan kívül esik a 5000 Ft-on kb. 7-8000 Ft. De 3 db készülék egyben: Wi-Fi router, Access Point és jelismétlő. Access point módban -an például sokkal könnyebb router után kötni, nem lesz dupla címfordítás és más hasonló bonyodalmak a több router miatt. Ha belegondolunk, egy jelismétlő is csak 5000 Ft önmagában. 2 db erős külső antennája van (leszerelhető).
Szerintem a 10 ezer alatti kategóriában most ez a best buy, nem tud egyik gyártó se felhozni funkció gazdagabb eszközt.
Szerintem rakj még hozzá egy keveset és ezt vegyed:
Vagy ezt:
Mindkettőnek van Access Point módja (előbbinek még magyar nyelvű menüje, is csak az nem cserélhető antennás, mint a TP-Link se).
Hidd el tapasztaltból mondom, egy routert könnyebb összekonfigurálni egy AP- val, mint routert a routerral. Mert utóbbi esetben egy egyszerű portátirányítás is rémálom lehet. Megéri a többletköltséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!