Mi lehet a baj? Mindig át állítódik a gépem órája DE nem a gyártási időre?
Figyelt kérdés
Egyik naptól kezdve mindig átállítódik az órám és nem tölt be néhány rejtett ikont sem és újra meg újra kell indítanom a gépem és kb 3.-ra indul normálisan el azon gondolkodom hogy nem-e az alaplapi elemem merül de lehet hogy vírus valaki mondja meg légyszíves Előre is köszi2014. júl. 21. 07:29
1/6 csacsi2 válasza:
jól gondolod. Az alaplapi elem tárolja a rendszeridőt.
Vírus szintén babrálhat vele. Vannak olyan hacker programok is amik a demo verziók miatt átállítják a rendszeridőt, hogy azok ne járjanak le (nagyon rossz megoldás).
Ellenőrizd a windows -ban az idő beállításokat (időzóna és szinkronizálás):
futtatásba: timedate.cpl
szervernek állítsd a time.kfki.hu -t
futtass vírusellenőrzést!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi most futtatom a vírus ellenőrzést.Eddig semmi de még csak kb a felénél jár. De nagyon köszönöm ja és még valami szerintetek kéne cserélni elemet az alaplapban akkor?
2014. júl. 21. 11:36
3/6 csacsi2 válasza:
Általában ilyenkor hibaüzenet jelenik meg indításkor (nyomj F1-et), de nem árt ha nagyon öreg, ha szétfolyik nem tesz jót az alaplapnak a sav! Nem vészes összeg.
Nézd meg a windows eseménynaplót hogy mit ír hibá(k)-nak.
4/6 A kérdező kommentje:
És ott hol tudom megnézni! (Végzett a vírusirtó 3 vírust talált.) Még annyi hogy mennyi időt bír ki egy alaplapelem mert gondolom az alaplaptól függ de úgy átlagban?
2014. júl. 21. 12:12
5/6 csacsi2 válasza:
Évekig jó! Enyém 3 évig volt míg kicseréltem. Sok elem viszont már akkor nem jó mikor megveszed. Órásnál érdemes, piacon sose.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem!
2014. júl. 21. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!