Honnan tudok letölteni történelmi dokumentumfilmeket?
Figyelt kérdés
Nagyobb oldalakon már néztem, sorozatos oldalakon is, de nem találtam. Ha valaki tud olyan oldalakat, ahonnan történelmi dok.filmeket tudok letölteni, akkor azt megköszönném. (TV-s felvétel is jó.)2010. jan. 9. 15:11
2/9 anonim válasza:
Angolul jó? Mert torrenten ezer ilyen van, nekem is van gyönyörű gyűjteményem belőle.
Az a baj, hogy a módszer többnyire az, hogy rákeresel a neten egy konkrét filmre, és annak a címét írod be
KEreső: www.torrent-finder.com
Amit én épp töltök le:
Days that Shook the World
Amit a múltkor néztem:
World War 2 in Color
3/9 A kérdező kommentje:
Magyarul lenne a legjobb, de torrent nekem nem nagyon jó, mert nekem 4-5 KB/s-el tölt, tehát nagyon és lassú. De azért köszi.
2010. jan. 9. 15:18
4/9 anonim válasza:
4-5 kb/seccel tölt LE??? Ilyen internetkapcsolat nincs ebben az országban! Szerintem csak rossz helyről próbáltál leszedni, kevés seeddel. Egy nemzetközi helyről ezerszer többen adhatnak neked. Végezz el egy Speedtestet! Hány megás neted van?
Sajnos magyar nyelven iszonyúan kevés dolog van, ami pedig mégis, azt csak zárt, meghívásos helyekről lehet elérni.
5/9 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, de nagyon lassú, múltkor egy 700 MB-os filmet töltött 4 napig, tehát nagyon lassú. Tudom, hogy zárt oldalakon biztos lenne, de oda nem tudok sajna bejutni. Nekem pedig magyarul lenne a legjobb, de tényleg nincs sok ilyen, ezért kiértem itt segítséget. Nemzetközi oldalakon pedig szerintem nagyon kevés esély van arra, hogy valaki magyar nyelvű dokumentumfilmet találjon. De próbálkozom keresni, hátha.
2010. jan. 9. 15:36
6/9 anonim válasza:
700 kb as filmet 4 napig? milyen neted van? Változtass, mert igy hiába, nekem sem gyors, de 700 ast 1.5 ora alatt letölt, , mennyit fizetsz, és milyen nhet ez ???
7/9 anonim válasza:
Sajnos ha igazán jó dolgokat akarsz letölteni, a magyar nyelvet be kell áldoznod.
8/9 anonim válasza:
Bocs megabájtost akartam irnai !!!!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Na, elírtam. Az nem 4-5 KB/s, hanem 40-50 KB/s, de az se gyors. A film pedig tényleg 4 nap alatt jött le. Sima Digis netem van, minden tökéletesen működik, gyorsan töltök minden más helyről. Beáldoznám én a magyart, ha legalább felirat lenne a filmekhez, de így nekem még túl gyorsan beszélnek angolul, pár dolgot nem értenék meg. De mindenkinek köszi a választ!
2010. jan. 9. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!