Mitől olyan zajos az újonnan összerakott számitógépem ventilátora?
Új gépet rakattam össze egy javitó,és forgalmazó üzletben.
A gép hűtő ventilátora közel akkora zajjal üzemel,mint egy hagyományos ventilátor. Sehol sem hallottam még ilyen nagy zajjal működő gépet.Szóvá is tettem a szerelőnek,aki annyit mondott,2 ventilátor van beépítve,azért van a nagy hang .Igaza van ,vagy használtat épített be.
nagyon nem értek az ilyenekhez,ezért is kérném a segítségeteket.
Monitor,egér,billentyűzet,nyomtató
A túlzott zaj oka nem csak a ventilátorok működésének zajából, hanem az úgynevezett szélzajból is eredhet.
Én kifejezettem halk ventilátorokat szereztem be,de ha bekötöm a ház elején lévőt - ami ugyebár a fülemhez legközelebb üzemel - SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
Ez nem a ventilátor hibája, hanem a több mint száz apró lyukon beáramló levegő süvítése.
Mivel nélküle is megfelelő a hőmérséklet, én nemes egyszerűséggel kiiktattam...
A hőmérsékletek így is megfelelőek. (Nálam.)
Ettől függetlenül megkérnék más, környékemen élő ismerősöket, hogy mondjanak véleményt, hangos-e. Esetleg az ő gépükkel összehasonlítani, zajosabb-e.
Innen ugyanis nem lehet objektív vélemény alkotni.
Köszönöm a gyors lényegre törő válaszokat.
A dolog azért bosszant most igazán,mert 2 hete egy másik helyen rakattunk össze egy hasonló nagyságrendű gépet,és teljesen hangtalanul működik.
Ment a zöld kéz.D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!