Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok! olyan problémám lenne, hogy bekapcsolom a gépet, betölt a windows (XP) utána kb 1-2 perc eltelik, és kikapcsol a gép, de úgy, hogy a hdd led folyamatosan pirosan világít, és a gépet nem tudom vissza bekapcsolni sem, max akkor ha áramtalanítom, és akkor kapcsolom be. Valami ötlet?
Kompletten cseréltem egy egész gépet, csak a ház maradt meg, de azzal nem akart működni mert kevés volt a táp neki, így vissza pakoltam minden cuccot, egyedül a proci hűtő marad az "új"
2014. júl. 18. 15:04
1/2 levis56 válasza:
Az új hűtő felrakásánál pasztáztad a procit? Az új gépet amikor összeraktad újra kellett telepíteni az op rendszert,most,hogy visszaraktad a régi hardvereket megint új op rendszert kell telepíteni az új hardverkörnyezet miatt.
2/2 A kérdező kommentje:
Már megoldottam, nincs semmi probléma, visszacseréltem a régi hűtőre, és minden fennakadás nélkül fut :)
2014. júl. 19. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!