Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PC játékok olcsón?

PC játékok olcsón?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Miskolcon hol lehet olcsón venni PC játékokat? Például Counter Strike GO-t? Vagy Left 4 Dead 2-t? (Steamhez)

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2014. júl. 18. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
miért nem jó a neten?
2014. júl. 18. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Várd meg, hogy Steam-en akciósak legyenek, ott a legolcsóbbak.
2014. júl. 18. 13:14
 3/5 |Orfeusz| ***** válasza:

G2A.com, és eBay. Letöltőkulcsot tudsz venni Steamhez, és általában 30-50%-kal olcsóbban a steames árnál.

Így vettem Black Ops 2-t 5500-ért (Steamen 60€, néha leárazzák 30-ra) és Battlefield 4-et 6500-ért (Originen 28€)

2014. júl. 18. 13:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Még csak most kezdeném ezt a steames dolgot, de mindenképp kell a cs go vagy a l4d2. Nagyon jók, oda vagyok értük. Nem igazán tudom, hogy hogyan kell ott vásárolni meg ilyenek, meg vmiért nem is merek. Ezért gondoltam h vmilyen games boltban veszem meg. De ott 5000 ft. megéri?
2014. júl. 18. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:
gamager.com -ot tudom ajánlani. Tőlük vettem már pár játékot, eddig gond nélkül és rózsaszín csekken vettem őket, mert nincs bankkártyám.
2016. febr. 29. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!