Honnan döntsem el hogy csak a gépem rossz vagy a net is?
Figyelt kérdés
10percet tudok gépezni, mert elszáll a net pedig elvileg csatlakoztatva van, csak 1 idő után írja ki hogy megszakadt, a nettel is baj van vagy csak a gépem nem tud már hozzá csatlakozni? ha veszek wifit működne?2014. júl. 17. 22:56
2/4 anonim válasza:
Utána a net már sosem jön vissza csak ujraindításnál?
3/4 anonim válasza:
Egyébként szerintem az internetkábel csatlakozója rossz.
4/4 anonim válasza:
Nálam is volt ugyanez a hiba.
Elöbb próbáld ki, egy másik utp kábellel. Ha marad ez, akkor, ha laptopod van, akkor megnézed, hogy máshol tudsz-e problémamentesen netezni. Ez lehet a szomszédod, ha jóban vagy vele, vagy az egyik rokonod. Persze, pc-vel is lehet, de az már, kicsit körülményesebb.
Én átmentem a szomszédba és láss csodát: jó volt. Nem dobott le a net, 10 perc után sem.
Utána hívni kell az ügyfélszolgálat ot, mert modemet kell cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!