Milyen mikrofont vegyek?
Először is üdvözlök mindenkit! Másodszor pedig szeretnék egy mikrofont venni mivel a headsetem mikrofonja enyhén zúg és ez idegesítő nagyon sok esetben.
Igazából videók kommentálásához kéne :)
Max 10-12k
Szia
Ha jó minőségű mikrofont akarsz, akkor ajánlott digitális, USB csatlakozós Genius vagy Logitech -et venni. Nekem egy Genius USB-s asztali mikrofonom van, és skype-on mindig mindenki megjegyzi hogy rohadt jó a hangja, és még nem is hallottak ilyen tisztán senkit. 3-4000 Ft volt, de most nem tudom megmondani milyen típus.
Nálam egy 700 forintos Genius asztali mic van. Tökéletes zajszűrése van már ennek is, semmi nem hallatszik át a hangszóróból (pedig jó hangosan szól). Azért ezen az árszinten a hatótávolság nem olyan jó, a billentyűzet elé szoktam rakni, hogy a szám alatt legyen, így is meg szokták dícsérni hogy jó a hangja.
Ha minőségit akarsz én is egy 2-4000 forintos Logitech/Hama asztali mikrofon ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!