Mmhun kérdése:
Ha hibátlan az internetkapcsolat, akkor miért áll meg a torrent letöltés 50%-on?
Figyelt kérdés
A torrentet már többször is újraindítottam, nem folytatódott!2014. júl. 17. 10:24
1/4 anonim válasza:
Hely van a gépeden?
Seed(er) van?
2/4 A kérdező kommentje:
A gépen természetesen van hely! Azt tudom, hogy a torrenteket lehet seedelni, de seeder nincs a gépemen, vagy nem tudok róla. A mostani torrentet a piratebay-ről szentem le
2014. júl. 18. 08:32
3/4 anonim válasza:
Nem a te gépeden kell lennie seedernek.
Torrentezés:
- vannak a feltöltők (seederek, seedek), ők már letöltötték az összes fájlt
- vannak a letöltők (leecher, leech, peer), ők még töltik le a fájlok részeit, szeleteit
- minden letöltő darabokban tölti le a tartalmat (maga a rendszer darabokra, szeletekre vágja a fájlokat)
- mindenki (a letöltők is) töltheti fel másoknak a már letöltött szeleteit
Mi lehet a probléma?
- régi torrent és nincs seed, tehát senkinek sincs meg az egész tartalom. Ekkora ha annak az embernek, aki a legötbbet töltötte le, csak az 50%-a van meg, akkor mindenki másnak is legfeljebb annyi lesz. Ha jön olyan, akinek több van vagy akár az egész, akkor folytatódik, de csak is akkor.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi : D
2014. júl. 23. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!