Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS! Miért nem tudom telepíten...

SOS! Miért nem tudom telepíteni a sims 2 alajáékot?

Figyelt kérdés
Megáll 23%-nál a telepítés és nem megy tovább. Barátnőm is telepítette kb. 2 hónappal ezelőtt és neki is ilyen volt, aztán nem tudom hogy oldotta meg de sikerült neki. Tudnátok légyszi segíteni?

2014. júl. 16. 13:13
 1/5 A kérdező kommentje:
*alapjátékot xD
2014. júl. 16. 13:40
 2/5 anonim válasza:

Eredeti?Nem hinném..Ha viszont az, itt 1 link hogyan telepítsd: https://www.youtube.com/watch?v=KQhADKGnEoc

Ha nem eredeti lehet tudom mi a hiba: Deamon Tools-ba helyezd be a 2est!Utána nyomd hogy "Ok"!Aztán ugyan így a 3-ast, 4-est.Remélem segitettem!

2014. júl. 16. 13:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Milyedn 2-es, 3-mas? Ezek mik? :D
2014. júl. 16. 15:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Telóról vagyok nem tudok írni normálisan:(
2014. júl. 16. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem eredeti, akkor ajánlanám, hogy használd az Origin-t.

[link]

Itt ha regisztrálsz akkor ingyen megkapod a játekot kiegészítőkkel együtt. Július végéig érvényes.

[link]

2014. júl. 24. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!