Windows 7 vagy XP?
Figyelt kérdés
P4 2.6 Ghz
1.5 GB RAM
2014. júl. 15. 17:50
1/18 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy gyors legyen, akkor xp, ha azt, hogy lassabb, de biztonságosabb, akkor win7+512mb ram.
2/18 anonim válasza:
Erre nyugodtan Win7.(Azért HD-s filmektől ne várj sokat:))
3/18 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket
#2 hát ez az win7 alatt laggol a 720p xp alatt simán megy :)
2014. júl. 15. 18:17
4/18 anonim válasza:
Ha azt akarod hogy biztonsagos es gyors is legyen, akkor mindenfelekepp Linux.
5/18 A kérdező kommentje:
köszi nem akarok linuxot
2014. júl. 15. 18:55
6/18 anonim válasza:
Ertem. Akkor itt egy valasz:
Windows 7-re nem eleg a gep, XP-t meg mar ne is emlegessuk ha lehet. Ennyi erovel feltolhatsz ra egy Win 98-at is.
7/18 A kérdező kommentje:
azon kívül hogy egy linux "biztonságosabb" az XP-nél, miben jobb?
2014. júl. 15. 19:03
8/18 anonim válasza:
Miert teszed idezojelbe a biztonsagosabb szot?
Egyebkent se idom, se kedvem keresgelni egy listat, hogy mitol jobb barmelyik Linux disztribucio a Windows XP-nel. Ott a google, gondolom tudod hasznalni. Jo olvasast.
9/18 A kérdező kommentje:
mióta XP-t használok még egyszer sem kaptam vírust azért tettem a biztonságosabb szót idézőjelekbe
kössz a tanácsot, majd kesgélek
2014. júl. 15. 19:15
10/18 anonim válasza:
Vagy csak nem tudsz rola. Minthogy arrol sem tudhatsz, hogy milyen jo kis zombigeped lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!