Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A windows xp még telepíthető?

A windows xp még telepíthető?

Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy a windows xp még telepíthető e lejárása ellenére is...? bármint még kompatibilis vele valami driver, böngésző (crome) stb.... válaszokat előre is köszönöm :)

2014. júl. 14. 15:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nem csak biztosra akartam menni :/
2014. júl. 14. 15:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi nem baszunk át.
2014. júl. 14. 15:51
 13/17 A kérdező kommentje:
értem ok :D
2014. júl. 14. 15:52
 14/17 anonim ***** válasza:
45%
Használd csak, nekem nem gond ha telepítés után 2 órával már keylogger lesz rajta.
2014. júl. 14. 16:03
 15/17 csacsi2 ***** válasza:

#14 Én is XP-t használok keylogger mentesen! Látom nagyon érted a témát...

Használd, telepítsd újra, tegyél fel megfelelő védelmet.

előbb-utóbb...

szoftvergyártó cégek még nagyon sokáig támogatják a frissítéseket az xp-hez. Amennyiben megszűnik létezni, attól még az utolsó frissített alkalmazást bőven tudod nagyon sokáig használni (csak nem a legújabb verziót). hátránya lehet továbbá, hogy az új programokat, újabb gépkonfigurációkra terveznek, tehát hardveresen nem lesz támogatott és az újabb programoknak is egyre nagyobb a gépígényük, így egy régebbi gépen, (amin az xp tud csak futni)ezen lehetőség nem fog élni esetleg problémákat generál! legtöbb esetben a hardveres gyorsítás kikapcsolható a programokban (pl.: Flash Player). lényegében semmi nem változik! Nem lesz keylogger a gépeden és nem kapsz több vírust mint ezelőtt! Vírusvédelmi szoftver meg eddig is kellett az xp -re.

Én az eggyel régebbi verzióju eset smart security-t használom, ez nem jelenti azt, hogy (ami fontos) hogy a jelenlegi verzióju ESET adatbázisállománya különbözne. 2019 ig vagy tovább ők biztosan garantálják, hogy lesz új telepíthető verzió xp-re. Ugyanez érvényes a többi programra is! mikor már védelmi szoftver egyáltalán nem fog működni akkor is lehetőséged van biztonsági mentést készíteni és visszaállítani gond esetén. Szóval feljetsd el a pánikkeltő hozzászólásokat, de azért kezdj el gyüjteni egy modernebb gépre, amin futtatható egy modern oprendszer!

XP-t használok egy öreg gépen! Ezen a gépen Ez lesz még jópár (soksok) évig! Előbb megy tönkre a számítógép (mivel gép-gép-gép régi gép), mintsemhogy a támogatás megszűnése gondot okozna!

Minden program megvan hozzá ami szükséges, csak a vírusírtó/Tűzfal legyen naprakész!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2014. júl. 14. 16:45
 16/17 anonim ***** válasza:
telepithetö igen ahogy akármelyik más windows mint írja valaki windows 95 is. Van egy könyvtár ahol még xp nél régebbi windows van asszem indows 95 vagy windows 98 és mozillával müködik még. Az xp re kérdésedre válaszolva internet explorer 8 astól tovább nemfrissithetö fel 11 es legfrisebb explorer re marad a mozilla, google crome nemtudom azokat engedi e a legfrisebeket de szerintem nem.
2014. aug. 10. 21:39
 17/17 csacsi2 ***** válasza:

Engedi frissíteni. Legtöbb külső gyártó még támogatja egy darabig az xp-t (pl.: Eset Smart Security is 2019-ig). Támogatás megszűnése (egyenlőre)csak a Microsoft termékekre vonatkozik! Itt jegyezném meg hogy az "XP POSReady" még szintén kap frissítéseket 2019-ig!

összegezve a lefolyása nem olyan gyors mint az hogy a Microsoft kelti a pánikot, hogy megvegyék az új oprendszerét (és persze a számítógépgyártók gépeit).

2014. aug. 11. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!