Ha feltörik a Steam Accountomat akkor én, , visszatörhetem" a sajátomat? Segítene valaki ebben?
Azért ez SZERENCSÉRE nem úgy működik, hogy elindítasz egy programot, kettőt kattintasz és már vissza is szerezted...
Ilyet ne várj szerintem...
Szerintem a support az egyetlen lehetőséged.
Később pedig:
- az e-mailcímet, amire regelve van az account, ne add ki senkinek! Így vissza tudod szerezni, ha el is lopnák...
- használj minél bonyolultabb jelszót (kisbetű, nagybetű, szám, írásjel, ÖSSZE-VISSZA!)
Gondolkozz el ezen:
Ha olyan könnyű lenne feltörni, akkor minden egyes account veszélyben lenne. És senki sem merné használni, sőt, nagyon hamar csődbe is menne a Steam szerintem...
A Steamet nem igazán ismerem, de e-mailcím váltásakor nem kell megerősíteni azt? Tehát nem úgy működik, hogy kapsz egy linket a régi címre, és ha rákattintasz, akkor cseréli ki csak?
Mert ha ez így működik, akkor az e-mailed lehet a gyenge láncszám, vagyis lehetett... Mert ugye arra kérhetett új jelszót, utána meg tudta változtatni az e-mailcímet, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!