Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A laptopom állandóan lefagy,...

A laptopom állandóan lefagy, vagy csak úgy kikapcsol. Mi okozza?

Figyelt kérdés
Két napja újra lett telepítve a windows 7 a laptopomra. Azóta állandóan lefagy (semmi hibaüzenet vagy kék halál, simán csak befagy a képernyő és semmire nem reagál) vagy fogja magát és úgy, ahogy van, kikapcsol, mintha áramszünet lenne. Azelőtt semmi baja nem volt. Processzor nem melegebb a szokásosnál, memtest pár hónapja lett futtatva, akkor rendben volt, most viszont megint próbáltam tesztelni, és közben is kikapcsolt magától a gép, úgyhogy nem tudom. Semmi olyan programot nem tettem rá, ami azelőtt nem volt rajta. Nem saját telepítőt használtam, tesómé és gondolom, nem eredeti, ez esetleg lehet a probléma forrása? Vagy mégis a memória, vagy esetleg valami tökmás dolog?
2014. júl. 14. 03:06
1 2
 1/11 levis56 ***** válasza:
0%
2014. júl. 14. 06:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Kösz, ez aztán rohadt hasznos válasz volt, a guglizást már rég megcsináltam magamnak.
2014. júl. 14. 09:50
 3/11 levis56 ***** válasza:
22%
Mit vársz számítógép szerelők ülnek itt és kérdéseket várnak? Még arra sem vagy hajlandó,hogy a géped típusát ideírd,egyébként számtalan hiba lehet,HDD, magas cpu hő,VGA hiba,aksi,szoftveres hiba,mindent le kell ellenőrizni,HD SENTINEL,Speedfan,laptop nem olyan egyszerű mint az asztali,jobb a szakember szervizben.
2014. júl. 14. 11:16
 4/11 levis56 ***** válasza:
Először is próbáld másik telepítőről újrarakni a rendszert,ha nem jó akkor kizárásos alapon sorban a hardverek.
2014. júl. 14. 11:25
 5/11 anonim válasza:
0%
Vedd ki a fagyasztóból...
2014. júl. 14. 15:54
 6/11 A kérdező kommentje:

"Mit vársz számítógép szerelők ülnek itt és kérdéseket várnak?"

Csak tudod gondoltam, azért van ez a kategória, hogy aki ért hozzá, az válaszol a kérdésekre. Guglizni segítség nélkül is tudok, ami tanácsokat ott találtam, már kipróbáltam.

"Még arra sem vagy hajlandó,hogy a géped típusát ideírd,"

Gondolatolvasó sajnos még nem vagyok, egy szó nélkül idegórt google linkből nem tudtam kitalálni, hogy azt akarod, adjam meg a laptop típusát. Mondjuk ha megkérdezted volna...

Azért kösz a segítséget, elvittem szervízbe a gépet.

2014. júl. 15. 00:57
 7/11 levis56 ***** válasza:
Öreg, mit gondolsz miért nem volt több válaszoló,mert hiányos volt az információ. Alap dolog egy hibánál,hogy a konfigot és az összes hibát leírd az orvosnak is tudnia kell mindent rólad hogy diagnosztizáljon. Amit leírtam HDD ellenőrzés cpu hő mérés,másik telepítő használata megcsináltad? Ha nem agy hajlandó közreműködni ne várd hogy megoldja valaki a gondod. Bizonyos alap vizsgálatokat meg kell csinálni,hogy kizárhassunk bizonyos hibákat,idehaza is ha valami gond van alapoktól kezdem a feltárást,ne megy hasraűtés szerüen. Az meg nonszensz hogy én érdeklődjek,hogy a géped milyen tipus,ha beméz valahová ki köszön elösször?
2014. júl. 15. 06:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert nem értek hozzá, így azt sem tudhatom, hogy a hozzáértőknek milyen infókra van szükségük ahhoz, hogy segíteni tudjanak. Ha értenék hozzá, akkor logikus, hogy nem itt kérdeznék, hanem megoldanám magamnak, nem gondolod?
2014. júl. 15. 10:30
 9/11 levis56 ***** válasza:
Én sem így válaszolok soha de infó hiányában gondoltam a linkelt oldalakon talán találsz megoldást,ha nem megírod,csak a hangnemmel volt a baj. Nem is hiszed,hogy mennyire alap dolgok tudása nélkül tesznek fel kérdéseket amit simán a gugli kiad. Én innen nem tudhatom te milyen szinten érted a számítástechnikát,szájbarágós vagy haladó módba veszed az adást. Nincs harag csak ne azt cseszd le aki segítene,ha az elején leírod amit most harmadjára akkor kezdhettük volna az alapoktól egyenként végigvéve a hiba lehetőségeket,igaz lehet sokáig tartott volna ebben a tempóban. Más már törölte volna a kérdésed ha pár órán belül nem jön válasz.
2014. júl. 15. 11:58
 10/11 A kérdező kommentje:
A számtechhez egyáltalán nem értek, de a szövegértésem elég jó ahhoz, hogy ha valami le van írva rendesen lépésről lépésre, akkor azt meg tudjam csinálni. Csak azért volt furcsa nekem a stílusod, mert eddig azt tapasztaltam, hogy más kérdéseknél a válaszolók szoktak kérdezni, ha kell nekik valami plusz infó a segítségnyújtáshoz. Meg pl. ha elmegyek orvoshoz és elmondom a panaszaimat, utána ő is szokott kérdéseket feltenni, ha szüksége van egyéb infóra is azon túl, amit elmondtam. Biztos velem van a baj, hogy nekem ez így lenne normális. Ezért tűntek kötekedésnek a válaszaid.
2014. júl. 15. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!