Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől ment el a hang a gépről?

Mitől ment el a hang a gépről?

Figyelt kérdés

Most mikor bekapcsoltam a laptopomat nem volt rajta hang a hangszórójelnél ki van ikszelve, és azt írja, hogy "nincs hangkimeneti eszköz telepítve"! Win 8-asom van samsung a gép

és eddig minden működött rajta.

2014. júl. 13. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
elszállt a driver ?
2014. júl. 13. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy anyuka vagyok, aki a gyerekeinek szokott meséket lejátszani. Sajnos nem tudom mi az a driver(gondolom vmi vezető dolog, a szóból következtetve), azt meg végképp nem tudom, hogy elszállt-e. Teljesen vakon próbálom megoldani a dolgot, most ott akadtam el, hogy azt sem tudom hány bit-es a gépem és nem tudom, hol lehet ezt megnézni...
2014. júl. 13. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Jobb alsó sarok hangszórókon ellenőrizd hogy fel-e tudod húzni a hangot.

Ha nem :

Vezérlőpult -> Hang

Itt nézd meg hogy engedélyezve vannak-e a hangszórók.

Másrészt Vezérlőpult -> Eszközkezelő

Megnézed mi van ott, és arra kéne rákeresned + egy driver download kifejezést mögé bökni, letölteni és telepíteni.

Remélem megoldódik a probléma. Ha nem írj !

2014. júl. 13. 22:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Az eszközkezelőben ezt írta ki:

A Windows nem tudja ellenőrizni az eszközhöz szükséges illesztőprogramok digitális aláírását. Egy nemrégiben történt hardver- vagy szoftvermódosítás hibás aláírással rendelkező, sérült, vagy akár ismeretlen forrásból származó kártékony fájlt telepíthetett. (Kód: 52)

2014. júl. 13. 22:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt írja még a vezérlőpulban a hangnál, hogy nincs telepítve
2014. júl. 13. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Keresd meg a futtatást és írd be hogy : dxdiag

A hang fülön nézd meg,

Ha így sem akkor töltsd le ezt és rakd fel

[link]

Itt nézd meg az alaplap nevét.

Bemásolod + driver download win8 . Ha lehet a gyártó honlapjáról szedd le és win 8-as verziót.

Remélem evvel már tudtam segíteni, sok szerencsét !

2014. júl. 13. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Továbbá segítek privátban !
2014. júl. 13. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!