Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi az esélye,...

Szerintetek mennyi az esélye, hogy egyszerre romlott el 2 pendrive-om is?

Figyelt kérdés

Meg akartam az egyiken nézni, hogy egy fájlt feltettem-e rá, de mikor bedugtam, nem világított és nem is jelzett semmit sem a gép (tehát még kis bubi sem volt). Bedugtam egy másikat, az jó, érzékeli a rendszer, azon nincs kis fény. Egy harmadikat is bedugtam, szintén világítós, nem világított és úgy, mint az elsőnél, nem jelzett semmit sem a gép. A negyedik pendrive-ot is viszi, az is világítós.

Ebből arra tudok következtetni, hogy a pendrive-jaimmal van gond. Vagy van valakinek más ötlete?

Legutoljára mindkét rossz pendrive a munkahelyi gépemen használtam. Az tehette vajon tönkre?

Amúgy az első pendrive kb. 6 éves, a második 3, a harmadik 7, a negyedik meg 11 éves, habár ez utóbbit nem igen használom már, mert 32 MB-os :D

2014. júl. 13. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ráérsz, kipróbálhatod linux live cd-vel (usbre is felmegy, feltéve, hogy maradt még 1gb+ pendrive-od :P :))
2014. júl. 13. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, van Linux live CD-m valahol, azzal megnézem :)
2014. júl. 13. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik pendrive elromlásának a valószinűsége x másik pendrive elromlásának a valószínűsége
2014. júl. 13. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Valóban az utolsó adott inkább matematikai választ :)
2014. júl. 13. 23:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem sikerült live cd-vel sem életet lehelni a pendrive-okre. :(
2014. júl. 14. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!