Ez milyen op. Rendszer? Vagy hogy lehet valakinek ilyen az aszatalja?
Írd be a YouTube keresőbe, hogy LINUX Operating System és meglátod, hogy az! :)
Első voltam :)
MAC, nem linux.
"ROCKET DOCK" -al lehet hasonló "tálca gombokat" csinálni. De az csak "vizual tuning". Látványnak jó, kicsi gépigényű, ikonokat lehet elhelyezni rajta, zoom-olja az ikonokat. Egyébként nekem ilyenre nem lenne szükségem. Utálom a felesleges vizuális hatásokat. Ami nekem kell, az eszköztáron elfér bőven. Az összes asztali ikont kikapcsoltam, mert a billentyűzetről vezérléshez pakoltam oda sok-sok ikont. Billentyűkombinációkkal indítok/vezérlek/állítok le programokat, amihez sok ikon kellett és ezeket az asztalra raktam, mert a start menüből sokkal zavaróbb lett volna. Az asztali ikonokat kikapcsolni egyszerűbb volt. A szükséges (parancs)ikonok pedig eszköztárra kerűltek, illetve írtam egy HTML alkalmazást is, amiben nagyobb méretű ikonokkal vannak a fontosabb programok ikonjai script -es indítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!