Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez milyen op. Rendszer? Vagy...

Ez milyen op. Rendszer? Vagy hogy lehet valakinek ilyen az aszatalja?

Figyelt kérdés
Már sok hasonlót láttam, voltak jobbak is, de most hirtelen ezt találtam: https://www.youtube.com/watch?v=lGbJvSJhSzA Szóval ez mi? Hogy lehet megcsinálni, hogy az asztal így jelenjen meg? Ez egy külön operációs rendszer vagy mi ez?
2014. júl. 13. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy LINUX :)
2014. júl. 13. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Utolsó téved, ez egy mac
2014. júl. 13. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Írd be a YouTube keresőbe, hogy LINUX Operating System és meglátod, hogy az! :)

Első voltam :)

4/7 anonim ***** válasza:
igen,ez egy külön op. rendszer, ezt így nem tudod megcsinálni, csak ha veszel egy apple laptopot.
 5/7 anonim ***** válasza:
#2-es, valóban Mac és nem Linux
2014. júl. 13. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
1. akkor azért van ott egy apple jel a bal felső sarokban.
2014. júl. 13. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:

MAC, nem linux.

"ROCKET DOCK" -al lehet hasonló "tálca gombokat" csinálni. De az csak "vizual tuning". Látványnak jó, kicsi gépigényű, ikonokat lehet elhelyezni rajta, zoom-olja az ikonokat. Egyébként nekem ilyenre nem lenne szükségem. Utálom a felesleges vizuális hatásokat. Ami nekem kell, az eszköztáron elfér bőven. Az összes asztali ikont kikapcsoltam, mert a billentyűzetről vezérléshez pakoltam oda sok-sok ikont. Billentyűkombinációkkal indítok/vezérlek/állítok le programokat, amihez sok ikon kellett és ezeket az asztalra raktam, mert a start menüből sokkal zavaróbb lett volna. Az asztali ikonokat kikapcsolni egyszerűbb volt. A szükséges (parancs)ikonok pedig eszköztárra kerűltek, illetve írtam egy HTML alkalmazást is, amiben nagyobb méretű ikonokkal vannak a fontosabb programok ikonjai script -es indítással.

2014. júl. 13. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!