Az Acer Aspire E5-571G-32GR típusú laptopban milyen videókartya van?
Figyelt kérdés
Először is mielőtt kapom a ,,google a barátod" színvonalú kommenteket, rákerestem több helyen is de most nem tudom hogy melyik az igaz, IPonon ahol eredetileg néztem ott azt írja hogy egy NVidia GeForce 840M kártya van benne, máshol ahol rákerestem ott meg Intel Graphics HD 4400-at ír, a kettő pedig ég és föld...szóval ha valaki tudja mi az igazság léci segítsen kicsit és mondja el, előre is köszönöm a válaszokat2014. júl. 13. 12:59
1/1 anonim válasza:
Szia.
eszközkezelő -> grafikus adaptert megkeresed -> duplakatt -> részletek -> Tulajdonság -> hardverazonosítók -> rákatt -> Ctr + C -> böngésző megnyit -> (ha nem jó a google akkor pl. bing...) Ctr + V -> keres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!