Megéri ez a gép?

Figyelt kérdés

A gép Szlovákiában van de rokonaim ott laknak (2km-re a varostol)

A lényeg az hogy nincs pontosan leírva a gép..

Amit tudok hogy Intel Core i7 8magos 2800 GHz, Radeon HD 5450, 2 GB pc3 1600flex 2xlc series.

Alaplap, Táp,Ház,HDD adat nincs .

Az ár : 380euró 117756.26 forint

Viszont van kép ebből meg lehet tudni az alaplap és a táp minőségét?

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 12. 19:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ment a zöld pacsi :)
2014. júl. 12. 20:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Minőségi alaplap, táp, ház, de attól még elavult hardverekkel van tele. Mintha egy 40 millás BMW-be átpakolnék egy 40 éves trabant belsőt. Semmi értelme. Egyébként is felesleges ebbe egy 1200W-os táp, mert egy 300W-os is elég lenne.

4GB DDR2-es RAM-ot is lehet venni 15ezer forintért, attól még elavult és lassú. Egyszerűen nem éri meg az a proci, kb annyit tud mint egy 4magos Phenom II-es. Az meg ugyan úgy nagyon régi és lassú.

Nem is értem hogy lehet még kapni újonnan, ennyi fent maradt volna? Ezt el se lehetne adni használtpiacon a feléért sem, mert 20ezres procikkal van egy szinten.

Szóval értem én h tele van értékes cuccokkal, de a falra kenheted a házat és társait, ha egy 5 éves játék nem megy csak medium grafikán.

2014. júl. 12. 20:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Így már értem. Thx
2014. júl. 12. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!