Milyen digitális rajztáblát vegyek?
Nemsokára veszek egy digitális rajztáblát.Kb. 30 ezret szánnák rá.Nézegettem az árgépet, meg így a neten is, és arra jutottam hogy egy Wacom Intuos Manga tökéletesen megfelelne.Mi a véleményetek erről a fajtáról? Szerintetek egy kezdő rajzolónak megfelelne? Tudtok jobbat 30 ezer körül? :) Mivel nem nagyon értek a digitális rajztáblákhoz, ezért gondoltam felrakom még a felmerülő kérdéseimet is.De elsőnek is azt szeretném kérdezni, hogy az Árgép oldal megbízható hogy onnan rendeljem meg? S nézzétek meg ezt az oldalt: [link]
Itt egymás alatt több Wacom Intuos Manga rajztábla van.Mindegyik pont az, vagy van valami eltérő bennük? Mert valamelyik 1-2 ezerrel több, illetve kevesebb.
Ha az Árgép oldalról rendelek, ugye lesz hozzá USB kábel, Drive CD, és a még szükséges cuccok hozzá?
És ha esetleg az Árgép oldalon nem mindegyik pont olyan Wacom Intuos Magna rajztábla, akkor mégis melyiket vegyem meg közülük?
És a rajztáblát nem kell tölteni, se semmi csak bedugjuk a gépbe az USB kábelt?
A toll mivel működik? A tollat és a radírt (ami a toll végén van) azt kell cserélni?
Ha bármi eszetekbe jut azt kérlek írjátok le! :)
Bocsánat a zavaros megfogalmazásért, meg ezekért, de sietek így nem tudok nagyon gondolkodni.Remélem értitek a kérdéseimnél hogy mire is gondolok.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!