Windows 7 mellé Windows Vista?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy úgy kell mindig telepíteni egy rendszert, hogy előbb a régebbi aztán az új, de ha így telepítem előfordulhat, hogy a Windows 7 eltűnik a boot listából?2014. júl. 12. 12:09
1/4 anonim válasza:
A Win7 az ujabb, tehat azt kell masodjara telepiteni. Mondjuk ezt a ket rendszert egymas melle nem tul sok ertelme van feltenni, majdnem azonosak. A Win7 stabilabb, hasznald inkabb azt.
2/4 A kérdező kommentje:
:D oké csak kiakartam próbálni milyen a Vista, de akkor felesleges? :)
2014. júl. 12. 12:19
3/4 P.O.C. válasza:
Megoldható 2 külön partíción. Ha nem indul a Windows 7 utána, akkor Win7 telepítőlemezről bootolva helyreállítható az MBR és a boot szektor. Az EasyBCD -vel meg a boot menüt is meg lehet javítani.
De nem fogsz vele nyerni semmit, gyorsabb abszolút nem lesz. És nem lesz több programmal se kompatibilis.
Ha korábban még nem használtad, és csak azt szeretnéd tudni milyen, akkor jobban jársz ha egy virtuális gépre rakod fel, mint pl. a VirtualBox.
4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam Virtual Boxon és semmi különös nincsen benne :D olyan mint a 7 csak más a tálca (persze csak vizuálisan...:D)
2014. aug. 17. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!