Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megszűnik a Win7. Win8 vagy...

Megszűnik a Win7. Win8 vagy linux?

Figyelt kérdés

2014. júl. 11. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Várd meg a következő Windows-t. Ha az jó lesz, akkor használd azt, ha meg nem, akkor úgyis kitolják a Win7 támogatását. Más kérdés: Attól, hogy pl. az XP nem támogatott, változott valami? Semmi.

De hadd kérdezzek még valamit: Te komolyan gondolod, hogy az az 5 év -ami inkább 6- csak úgy elreppen és semmi nem változik a PC-k világában? 5 évre előre tervezni ebben a szegmensben puszta spekuláció, szóval tedd fel ismét a kérdésed 2019-ben! Akkor majd adunk értékelhető választ.

G.

2014. júl. 12. 10:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Tegyél Linuxot ha fosol,Unbutu soha nem szűnik meg,csak jönnek rá frissítések és ingyenes is! Szerintem bőven elég a mindennapi feladatok ellátására!

Én biztos nem vennék azért 30 ért windowst hogy netezhessek,persze azért a windows valamiben jobb,ott van rajta az office ha használod,ha játszasz sokat akkor is windows,linuxra is egyre több játék jelenik meg de még nem az igazi :)

2014. júl. 12. 15:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálam nem kérdés, hogy linux. Többször is próbáltam már wint használni, de 2 hónap a rekord. Nem érzem magam biztonságban, az antivirus + kémprogramirtó sok erőforrást vesz el, a hdd össze-vissza parkolgat a notibban, az online videók suttognak max hangerő mellett is az alsamixer hiányában, és még lehetne sorolni. PS és társai nem érdekelnek, nem engedhetem meg őket magamnak. Milliós lopás pedig nem kenyerem. Még ha OV más példát mutat is.
2014. júl. 13. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyszer biztos.Mikor a Nap bekebelezi a Földet.De addig még van pár milliárd év.
2014. júl. 15. 18:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Minden megszűnik.
2014. júl. 15. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!