Melyik a jobb füles játékhoz?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam így most születésnapom alkalmával beújítok egy fülest géphez és 2 olyat találtam ami megfelelne nekem de nem tudom melyiket válasszam. A füles fps játékokhoz kellene leginkább counter strike go-hoz hogy halljam honnan jönnek az emberek:D A 2 füles amit találtam az a Razer Kraken 7.1 és a SteelSeries Siberian V2 7.1-es usb-s változata. Mindkettőről hallotam jókat és láttam professzionális játékosokat használni ezeket. Szerintetek melyik a jobb füles?2014. júl. 10. 21:49
2/2 sanko0112 válasza:
vagyis közben vettem egy razer kraken 7.1 chromát é az nagyon üt és sok visszajelzést láttam miszerint jobb mint a hyperx cloud tapasztalni is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!