Hogy tudom eltüntetni a reklámokat?
Valószínűleg valamilyen programmal letöltöttem, vagy nem tudom.
Pl. ezen az oldalon is tele van minden reklámokkal, alig látok valamit az oldalból.
Ha bezárom a reklámot, újra visszajön.
Van amelyiknél a bezáró kis X sem látható, illetve ha arra rákattintok, akkor megnyílik az adott oldal.
Amúgy meg az egész gép nagyon le van lassulva minden tekintetben.
Esetleg vírust kaptam?
Ha jól sejtem toolbarokat látsz.
Ilyeneket
Megoldás bemész vezérlöpultba programok telepitése és törlése.
Beirod a keresésbe a sarokba fent h toolbar akkor kidobja az összeset. (e nélkül is lehet csak kényelmesebb) aztán rámész fent az eltávolításra megnyomod h cancel ahányszor kéri. és már nem lesznek ott.
Ja ezt akkor csináld ha a böngészőt bezártad.
Remélem segítettem , és legközelebb ügyelj h mit teszel fel mert ezek bizonyos programokkal telepednek ha nem figyelsz oda és nem szeded ki a piát adott helyen.
Nem ilyenek, hanem kisebb-nagyobb téglalapok, amelyek csak úgy rájönnek az oldal egy részére, Pl. "Hiper gyors izomnövekedés.", "Hogyan fogyjunk gyorsan?" "Anyuka, aki 20 évvel fiatalabbnak néz ki ezzel a módszerrel.", "Te vagy az 1000-ik, ezért pár kattintással nyerhetsz ezt vagy azt!"
Meg ehhez hasonló sok ilyen reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!