Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 120 ezer forintból milyen...

120 ezer forintból milyen gamer pc-t lehet kihozni?

Figyelt kérdés
Kell alaplap táp RAM Proci Videókártya HDD lehetőleg 500GB de ha 300 GB fölött marad ugy is jó, monitor billyentyűzet egér illetve a hűtések

2014. júl. 8. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy i-5-ös proci nem árt , ha gamer pc-t akarsz úgy össze lehetne rakni ennyi pénzből , de a videókártya így nem fér bele.Esetleg i-3 as procival meg egy alsó középkategóriás videókártyával megoldható ennyiből ,de lehet később bánni fogod ,miért nem költöttél rá többet ,mert akkor már nehéz eladni és cserélni pl procit ,meg buksz rajta.De végülis azzal is el lehet játszani.Alsó közép kategóriás kártyával is el lehet lenni , csak nem fog ultrán meg fullon menni minden inkább az újabb játékok olyan high környékén.A régebbieket azért vinné , meg persze maiakat is ,de pl Watch Dogs-ot már nem pl ultrán.És elképzelhető ,hogy most már emelkedni fognak a követelmények , amilyen játékok lesznek az új konzolok miatt is.
2014. júl. 9. 10:21
 2/5 A kérdező kommentje:
én nem törekszek az ultrára csak lessen jól játszani
2014. júl. 9. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem , akkor is érdemes egy i5-ös proci mondjuk , meg 8 giga RAM , egy Chieftec táp, 1TB HDD , mert már nem sok árkülönbség van az kisebbekhez képest, meg mondjuk egy videókártya kb 30000-35000 FT-ért.Konfig pl: [link] szóval 120ezerből azért még nem jössz , ki csak , ha mondjuk később teszed bele a videókártyát , ha lesz pénzed.Akkor a processzorral tudsz játszani is ,mert van benne hd graphics4600 az 1-2 éves játékokat elviszi kisebb beállítások mellett.
2014. júl. 9. 14:21
 4/5 A kérdező kommentje:
kössz a linket
2014. júl. 9. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ebben nem Chieftek táp van.CoolerMaster én már egyszer ráfaragtam.Csak olyan tápot vegyél , ami dokumentálva van a neten!
2014. júl. 9. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!