Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi az a ping valaki elmagyarázná?

Mi az a ping valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés
fogalmam sincs mit jelent, valaki elmagyarázná? Hallottam olyat is hogy magas a ping egy pc játékban.Az mit jelent?

2014. júl. 8. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy úgynevezett késés a szerverhez. Ha 20-as pinged van, akkor 20ms-mal később látod a dolgokat, amik a szerveren történnek. Ha 200-as pinged van, akkor az ellenség egy fps játékban hamarabb meglát téged, te viszont csak 200ms-mal később.
2014. júl. 8. 12:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerver-kliens kapcoslat: a kliens egy kérést küld a szerver felé, majd visszakap rá egy választ

Ping: a kérés küldésének kezdetétől a válasz megérkezéséig eltelt idő (tehát oda-vissza)

FPS játékokban szerintem inkább az a baj, hogy a lagg (nagy ping) miatt amikor le akarod lőni, már nem ott lesz. Így nem találod el...

Ez a ping amúgy a két végpont (kliens és szerver) közti hálózattól függ. Manapság szerintem leginkább a távolsággal lehet megbecsülni. Ha választhatsz, akkor németországi szervernél messzebbire ne nagyon menj... De persze függ az internetkapcsolatodtól is.

2014. júl. 8. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!